"Az idegeskedés és a mellékhatások elkerülése érdekében kérdezzen meg minket, mielőtt kontár kezekre bízná szeretett autóját. Kedvence nálunk biztos kezekre talál! Garantált szakértelem, precizitás, minőségi anyagok az Ön teljes elégedettségére."


Tevékenységünk:


Autómentés
Kárügyintézés
Karosszéria javítás
Autófényezés
Szerelő munka
Szélvédőcsere-Fóliázás
Műanyag lökhárító javítás
Polírozás

 KEDVEZMÉNYEINK 



 • Karosszéria javítás


  Képzett szakembereink csúcstechnológiás felszereltségű műhelyünkben a lehetetlent nem ismerve várják kedves ügyfeleinket.
  CAR SPOTTER gépünk lehetővé teszi a zárt belső részek megbontás nélküli horpadás, törés, meghúzás javítását. A ponthegesztések illesztések a gyári minőséggel és esztétikai színvonallal megegyezőek.


  Karosszéria alkatrészeket az Ön igényeinek megfelelően (eredeti, utángyártott vagy bontott) építünk be. A karosszéria lakatos munkához tartozik az autó szét és össze szerelése pl.: egy lökhárító le-fel szerelése 5 000,- Ft 1 db ajtó szét-össze szerelése (belsőkárpit, kilincs, vízlehúzóléc, visszapillantótükör, díszléc) 5 000,- Ft. A fényezés munkaszakaszai ezután következhetnek.

   KEDVEZMÉNYEINK   Kérjen árajánlatot! 

  A karosszériajavítás legjellemzőbb munkafolyamatai:


  - Javítási módszerek kiválasztása: egyengetéssel, illetve felújítással végzett helyreállítások.
  - Vázjavítások ütemezése, elemcserék, pótlások, elemek kézi-gépi gyártása.
  - Lemez szabástervek készítése, feszítő, domborító műveletek elvégzése.
  - Baleset alkalmával sérült gépkocsik ellenőrzőpadon történő mérése.
  - Mérő- egyengető padok használata, eredmények értékelése.
  - Váz- és burkolati elemek kötéseinek létrehozása, hegesztő-berendezések beállítása, használata,csavar-,szegecs- és ragasztott kötések előkészítése és az eredeti szilárdságnak megfelelő elvégzése.
  - Átmeneti korrózióvédelem elvégzése és előkészítés a gépkocsi fényezés-bevonatrendszerének elvégzésére.
  - Mechanikus, hidraulikus, pneumatikus valamint elektromos és elektronikai rendszerek, berendezések vizsgálata, beállítása.